Meet Ils!

Wie is Ils? Een vrolijke spring in ‘t veld, altijd klaar om er op uit te trekken en nieuwe dingen te ontdekken.

Ondertussen al meer dan 20 jaar gelukkig samen met Stefan, mijn soulmate, mijn steun en toeverlaat, kortom mijn beste “maatje”.

Mijn roots liggen in Deurne-Diest, maar ik ben Stefan 20 jaar geleden naar Mol gevolgd.

Ik trek er graag op uit…. terrasjes, festivalletjes, leuke retaurantjes ontdekken, citytrips, verre reizen,…. als ik niet aan ‘t werk ben vind je me moelijk in mijn kot 😉 Een echt sociaal dier, ik word gelukkig van mensen rondom mij.

Als ze vroeger aan mij de vraag stelde, wat wil je later worden?

Dan wist ik dat eigenlijk niet…  ik wist vooral wat ik niet wilde, dat was een job aan een bureau heel de dag. Liever iets met mijn handen doen dus. Wetenschappelijke vakken lagen me wel goed en daar lag ook mijn intresse, dus zo koos ik voor laborant. Een mooie afwisselende job. Ik ben gestart bij Duracell in Aarschot, maar doordat ik mijn grote liefde naar Mol gevolgd was, werd de afstand wat ver. Gelukkig was er een vacature voor laborante bij SCK.CEN in Mol en daar werk ik nog steeds (ondertussen wel maar halftijds)

Zo rond mijn 30ste was het ‘de’ top tijd van Jani, en zo’n kleur en stijlanalyse dat wilde ik ook wel kunnen, dus starte ik in avondschool Sint Lutgardus in Mol een opleiding. En zo rolde ik in de beauty wereld, het jaar erna deed ik opleiding visagie en daarna volgde alles van kop tot teen, letterlijk dan. Zodat ik 6 jaar nadat ik gestart was in avondschool mijn diploma erkend schoonheidsspecialiste behaalde. 6 jaar lang zat ik 2 avonden in de week op de schoolbanken gewoon omdat het me zo boeide, ik was niet van plan om er ook echt iets mee te gaan doen…. Maar dat zou zonde geweest zijn. (Ik volg trouwens nog steeds bijscholingen, zo ben ik momenteel bezig aan een 2 jarige opleiding orthomoleculaire voedingscoach om je nog beter te kunnen adviseren bij huidproblemen)

 

We maakte thuis een kamer leeg en toverde het om naar een mini verzorgingsstudio. En zo werd “Instituut Ils” geboren. Ondertussen heeft dat ook al wat transformaties ondergaan, en ik ben zeer trots op het mooie resultaat waar ik hoop dat jij instant tot rust komt.

 

Je moet je passie volgen vind ik…. Doen waar je goed in bent en liefst zo veel mogelijk.

Mijn Missie: Jou laten stralen met het juiste verzorgingsadvies en make up advies, want elke vrouw verdient het om er stralend uit te zien.

Ik kies voor makkelijk te gebruiken producten, en heel bewust werk ik enkel samen met firma’s die lief zijn voor mens, dier en milieu.

Nice to meet You

Liefs Ils