Huidverbetering

Rainpharma

Onze gelaatsverzorgingen staan voor effectieve huidverbetering en ultieme ontspanning. Trakteer jezelf op een natuurlijk zen-momentje en stap met een stralende huid weer buiten!  Een RainPharma gelaatsverzorging is een behandeling op maat van jouw huid. Elke verzorging is anders, maar het gevoel nadien is telkens fantastisch! RainPharma ontwikkelde vijf innovatieve poeders op basis van plantaardige ingrediënten. Door verschillende poeders te combineren, werken we de ideale behandeling uit voor jouw huid. Alle maskers worden ter plaatse bereid: vers én op maat!

We werken ook van binnenuit met onze orthomoleculaire voedinssupplementen. Je huid wordt opgebouwd door eiwitten, vitamienen en mineralen.

Mary Cohr

Age Repair “MIJN HUID ZIET ER JAREN JONGER UIT!”

Age Repair is een intensieve anti-aging behandeling ontwikkelt om de zichtbare tekenen van veroudering terug te dringen. De hoge concentraties vitamine C en de 56 cellulaire werkstoffen zorgen voor een zichtbare vermindering van rimpels en pigmentvlekken en het gezicht straalt..

 • Huidvernieuwend door dermabrasie
 • Aanbrengen van een hoge en zuivere concentratie vitamine C
 • Anti-aging massage met een serum met 56 actieve werkstoffen en hyaluronzuur
 • Versteviging door pro-collageen masker

Na de behandeling ziet de huid er zichtbaar vitaler uit en de tekenen van veroudering zijn verminderd.

Dermo Peeling “EEN STRALENDE HUID VANAF DE EERSTE BEHANDELING”

De dermo peeling bestaat uit twee varianten;

 • Derma PH (peeling met zuren ph)
 • Dermabrasion ( mechanische peeling met korrel)

Doel van de behandeling is het verwijderen van de dode huidcellen door een (mechanische) exfoliatie zodat de natuurlijke huidvernieuwing op gang komt.

 • Uitwissen van zichtbare veroudering
 • Een stralende huid krijgen
 • Vermindering van donkere vlekken
 • Verfijning van huidtextuur

Toskani

Chemische Peelings

Elke huidtype is anders en vraagt daarom om een unieke aanpak. Bij Instituut Ils nemen we uitgebreid de tijd om uw huid en uw behoeften te bekijken en stellen samen met u het behandelplan op. Onze behandelingen en medische peelings zijn zodanig samengesteld dat er een behandeling is voor iedere huid, van acne tot een facelift zonder chirurgie en van pigmentvlekken tot een tekort aan vocht. Wij maken gebruik van de prachtige cosmeceuticals van Toskani Cosmetics.

Bij een peeling worden chemische producten gebruikt die ervoor zorgen dat de bindingen tussen de dode hoorncellen aan het huidoppervlak worden verbroken zodat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor schilferen dode huidcellen af en worden de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar. Daarnaast stimuleert een peeling de aanmaak van collageen en elastine waardoor bindweefselverjonging optreedt. Deze behandeling wordt ingezet om een ruwe huid glad te maken of de structuur van een (door de zon beschadigde) huid te corrigeren. Een peeling vermindert het aantal en de ernst van rimpeltjes en kleurverschillen en zal de huid in zijn geheel egaliseren. Tevens worden peelings ingezet bij acne behandeling, grove poriën en littekens. Het geeft een sterk verfrissend effect.

Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden in de keuze van de peeling en de sterkte hiervan. In sommige gevallen worden verschillende peelings in combinatie met elkaar gebruikt. Dit is afhankelijk van de conditie van uw huid en het resultaat dat we samen willen behalen. We maken gebruik van verschillende medische peelings van Toskani variërend van oppervlakkig, met een korte herstelperiode, tot middel-diepe peelings die zeer duidelijke resultaten laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

Welke huidaandoeningen kunnen met onze medische peelings behandeld worden?

 • Acne en acnelittekens

 • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

 • Rimpels en huidveroudering

 • Grove poriën

Tijdens de behandeling wordt uw huid eerst grondig gereinigd. Daarna wordt de vloeistof aangebracht die de bovenste laag van de huid verweekt. De sensatie van de peeling is afhankelijk van de sterkte van de peeling en kan een licht prikkelend en brandend gevoel geven. De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de peeling. Bij een oppervlakkige peeling zal er na de behandeling enige roodheid zichtbaar zijn, soms met wat zwelling. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. Bij een middel-diepe peeling moet u rekenen op 5 tot 10 dagen herstelperiode. Er zal roodheid, schilfering en zwelling optreden van de behandelde huidgebieden, vergelijkbaar met een flinke verbranding door de zon. Vooral de eerste maanden na de behandeling moet u uw huid goed tegen de zon beschermen.

Al na één behandeling is het effect van de peeling zichtbaar. Maar voor een volledig resultaat kunt u het beste kiezen voor een peeling in kuurverband, ondersteunend door de juiste producten voor thuis, om het optimale resultaat te behalen. Voor een oppervlakkig peeling wordt een herhaling per kwartaal geadviseerd om het resultaat te behouden.

Rainpharma gelaatsverzorging mol