Huidverbetering

Rainpharma

Onze gelaatsverzorgingen staan voor effectieve huidverbetering en ultieme ontspanning. Trakteer jezelf op een natuurlijk zen-momentje en stap met een stralende huid weer buiten!  Een RainPharma gelaatsverzorging is een behandeling op maat van jouw huid. Elke verzorging is anders, maar het gevoel nadien is telkens fantastisch! RainPharma ontwikkelde twaalf innovatieve poeders op basis van plantaardige ingrediënten. Door verschillende poeders te combineren, werken we de ideale behandeling uit voor jouw huid. Alle maskers worden ter plaatse bereid: vers én op maat!

We werken ook van binnenuit met onze orthomoleculaire voedinssupplementen. Je huid wordt opgebouwd door eiwitten, vitamienen en mineralen.

 

Toskani

Peelings

Elke huidtype is anders en vraagt daarom om een unieke aanpak. Bij Instituut Ils nemen we uitgebreid de tijd om uw huid en uw behoeften te bekijken en stellen samen met u het behandelplan op. Onze behandelingen zijn zodanig samengesteld dat er een behandeling is voor iedere huid, van acne tot een facelift zonder chirurgie en van pigmentvlekken tot een tekort aan vocht. Wij maken gebruik van de prachtige cosmeceuticals van Toskani Cosmetics.

Bij een peeling worden producten gebruikt die ervoor zorgen dat de bindingen tussen de dode hoorncellen aan het huidoppervlak worden verbroken zodat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor schilferen dode huidcellen af en worden de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar. Daarnaast stimuleert een peeling de aanmaak van collageen en elastine waardoor bindweefselverjonging optreedt. Deze behandeling wordt ingezet om een ruwe huid glad te maken of de structuur van een (door de zon beschadigde) huid te corrigeren. Een peeling vermindert het aantal en de ernst van rimpeltjes en kleurverschillen en zal de huid in zijn geheel egaliseren. Tevens worden peelings ingezet bij acne behandeling, grove poriën en littekens. Het geeft een sterk verfrissend effect.

Welke huidaandoeningen kunnen met onze medische peelings behandeld worden?

  • Acne en acnelittekens

  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

  • Rimpels en huidveroudering

  • Grove poriën

Tijdens de behandeling wordt uw huid eerst grondig gereinigd. Daarna wordt de vloeistof aangebracht die de bovenste laag van de huid verweekt. De sensatie van de peeling is afhankelijk van de sterkte van de peeling en kan een licht prikkelend en brandend gevoel geven. Bij een oppervlakkige peeling zal er na de behandeling enige roodheid zichtbaar zijn, soms met wat zwelling. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. Vooral de eerste maanden na de behandeling moet u uw huid goed tegen de zon beschermen.

Al na één behandeling is het effect van de peeling zichtbaar. Maar voor een volledig resultaat kunt u het beste kiezen voor een peeling in kuurverband, ondersteunend door de juiste producten voor thuis, om het optimale resultaat te behalen. Voor een oppervlakkig peeling wordt een herhaling per kwartaal geadviseerd om het resultaat te behouden.

Rainpharma gelaatsverzorging mol