Acne

Dit zijn de huidverbeterende producten die jij nodig hebt bij een acné gevoelige huid

Iedereen heeft wel eens last van een puistje of onzuiverheden. Er is een groot verschil tussen af en toe een puistje of daadwerkelijk acne. Wanneer je last hebt van acne, doe je je best om onzuiverheden te verminderen maar vaak komen de ontstekingen of puistjes toch weer terug. Dat kan natuurlijk heel frustrerend zijn. Wat kun je doen tegen een onzuivere, vette huid en welke producten heb je nodig in jouw skincare routine om acne, puistjes of onzuiverheden te verminderen? Maak nu je afspraak voor een gratis advies moment wij leggen het je uit!

DAILY SKINCARE ROUTINE: DE BASIS DIE JOUW HUID NODIG HEEFT!  

Stap 1: Reinigen van je gezicht

De basis voor een zuivere huid, is een schone huid. Je huid goed reinigen mag dus absoluut niet ontbreken in jouw skincare routine op weg een gezonde huid. De FOAM+ is een heerlijk zachte 3-in-1 gezichtsreiniger: een reiniger, lotion en regulerende wash in één, met een milde maar ook krachtige werking. De FOAM+ hydrateert, herstelt de pH-waarde van de huid en minimaliseert daardoor overtollig talg en acne-uitbraak.

Foam reiniger ik skin perfection Mol

Stap 2: Hydraterende en liftende oogcrème

Een frisse en stralende blik, dat willen we allemaal. Welke huidwens je ook hebt, een oogcrème mag eigenlijk nooit ontbreken in jouw skincare routine. De EYE+ hydrateert en is extra zacht voor de gevoelige huid rond de ogen. Groene cosmeceuticals in de EYE+ contour cream helpen de huid om donkere verkleuringen op te lichten, terwijl hyaluronzuur en peptiden de huid rond de ogen liften en voller maken. Zeg maar hallo tegen die stralende oogopslag!

eye oogcreme ik skin perfection Mol

Stap 3: De krachtpatsers voor een zuivere huid!

Deze stap is misschien wel de allerbelangrijkste stap, hiermee ga je namelijk écht kracht zetten om je acne te verminderen. Dat doe je met onze Serums. Een serum bevat een hoge concentratie werkzame ingrediënten en zit bomvol vitaminen, antioxidanten en pakt doelgericht jouw huidwens of probleem aan. De beste combinatie bij Acné gevoelige huid is, Salicyl Acid gecombineerd met de Prered serum. Langs de en kant gaan de  fruitzuren de dode huidcellenverwijderen, verfijnen je poriën en verminderen oneffen- en onzuiverheden. Je huid wordt vernieuwd en dat geeft jou een egale teint. En de Prered serum zorgt ervoor de littekens mooier genezen en dat je minder roodheden hebt.

AHA serum Ik skin perfection Mol

Stap 4: 24H crème voor de onzuivere, vette huid

Elke huid is anders en heeft een andere dag- en nachtcrème nodig. Het is essentieel om je huid dagelijks te voorzien van een crème. Onze 24H crèmes zijn afgestemd op de verschillende behoeftes van de huid. De luchtige, matterende AHAMAX+ 24H crème ondersteunt het huideigen vernieuwingsproces en verfijnt de poriën. Je huid wordt gezuiverd, waardoor talg, puistjes en comedonen verminderd worden.

ahamax ik skin perfection Mol

Stap 5: Spf zonbescherming
Vaak wordt gedacht dat de zon goed is voor puistjes of acne, maar het tegendeel is waar! Na het zonnen lijkt de huid er vaak beter uit te zien, dat komt omdat puistjes uitdrogen en je huid bruiner wordt. Op lange termijn wordt acne alleen maar erger door de zon. De huid gaat door de zon meer talg produceren, waardoor er sneller verstoppingen en ontstekingen ontstaan. Ook wordt gedacht dat een zonnebrand juist zorgt voor puistjes, maar ook dat is zeker niet het geval. Een goede spf is belangrijk in je skincare routine. De MINERAL SPF 30+ is een luchtige fluïde en rijk aan natuurlijke antioxidanten. De MINERAL SPF 30+ mag dus echt niet ontbreken in jouw badkamerkastje!

SPF mineral

WIL JIJ GAAN VOOR HET MAXIMALE HUIDRESULTAAT? ONTDEK DE WEKELIJKSE SKINCARE ROUTINE

Maak jouw skincare routine compleet met een masker en een krachtig fruitzuur. Ga voor een heerlijk natuurlijk masker met de BAMBOO DETOX MASK, de geactiveerde bamboehoutskool in dit gezichtsmasker trekt als een magneet vuil en bacteriën aan. De combinatie van Kaolin en vulkanische klei zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen. Een fruitzuur, oftewel een acid, is een 100% effectieve manier om de huid een frisse en gladde uitstraling te geven. SALICYL ACID is dé oplossing voor de onzuivere en gevoelige huid. De ontstekingsremmende en diepreinigende werking zorgen in no time voor een mooi, en stralend uiterlijk.

salicyl acid

5 CONCRETE TIPS VOOR ACNE

  1. Let op je voeding, vermijd zoveel mogelijk zuivel en suiker. In zuivel kunnen hormoonachtige stoffen zitten die een negatief effect hebben op jouw puistjes. Door suiker wordt insuline aangemaakt, wat de talgproductie bevordert.
  2. Vermijd zo veel mogelijk make-up op basis van olie of synthetische ingrediënten, kies voor minerale make-up.
  3. Vermijd stress en zorg voor een goede nachtrust. Slaap minimaal 7 tot 8 uur per dag. Zorg voor regelmaat en rust in je dagelijkse routine.
  4. Laat je huid zo veel mogelijk met rust, blijf van je puistjes af. Bacteriën kunnen de ontstekingen, puistjes en onzuiverheden namelijk juist verergeren.
  5. Dep de huid droog in plaats van wrijven, zodat je de ontstekingen niet kan beschadigen.