neutral cc sfeer
15 november 2020 Door instituutils01 Uit

I.AM.KLEAN

Graag stel ik jullie voor het nieuwe Belgische Make up merk I.AM.KLEAN.

i.am.klean  is een gezonde, minerale make-uplijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe.  Dit nieuwe minerale Belgische make-upmerk werd ontwikkeld door toponderneemster Caroline Rigo, het brein achter Cent pur Cent.

De naam  i.am.klean  zegt het zelf. Zuiver, puur, natuurlijk en gezonde make-up mét een vleugje  zelfvertrouwen en luxe.   Inderdaad luxe… dat straalt  i.am.klean  ook uit. Op die manier wordt  de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen  haalbaar.

De  pure samenstelling  van deze vegan make-up zorgt voor een mooie, frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid!

De moderne vrouw is  bewust  bezig  met gezondheid in al haar vormen.   Niet alleen sporten en voeding, ook  skincare  en  make-up. Al deze producten  worden  nauwlettend  onder de loep genomen, want alles wat je gebruikt, heeft een  invloed op je lichaam.

De samenstelling van  i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up uiterst gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt van i.am.klean. Want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.

Naast gezond en natuurlijk, is i.am.klean ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes.  Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Kijk hier even mee hoe je snel en makkelijk deze make up aanbrengt.

https://www.youtube.com/watch?v=4-wDpDNcBK0

I.AM.KLEAN