1 oktober 2020 Door instituutils01 Uit

Een Magische Dag vol kortingen en cadeautjes

Het aftellen naar de RainPharma Winter Shopping Day kan beginnen! Benieuwd wat je op 30.10.2020 kan verwachten? Vandaag vertellen we jou alles over deze magische dag.

Ben je ongeduldig? Kom er alles over te weten in ons filmpje!

De RainPharma Winter Shopping Day is de geknipte dag om voordelig je favoriete producten aan te kopen en om nieuwigheden te ontdekken. Je krijgt immers al korting vanaf het eerste product!

Koop je 1 tot 9 verschillende producten, dan krijg je 10% korting op jouw winkelmandje. Bovendien kan je van elk product meerdere exemplaren toevoegen: perfect om je voorraad aan te vullen. Bij aankoop van 5 verschillende producten (min. € 100 na korting) krijg je ook nog een magisch cadeautje van ons: de Magic 11 Essential Oil 30 ml. Deze perfecte winterblend zorgt voor een betoverende sfeer in huis!

rainpharma Essentiel Oil Magic 11

Ben je een echte RainPharma fan en kies je 10 verschillende producten uit? Dan scoor je een korting van maar liefst 20% op het totale aankoopbedrag. Wist je trouwens dat je van elk product meerdere exemplaren mag toevoegen? Zo wordt het wel heel interessant om die dag je voorraad aan te vullen!

Heb je 10 verschillende producten uitgekozen? Dan krijg je van ons ook de RainPharma Aroma Diffuser cadeau! Perfect om je huis onder te dompelen in een geurige wintersfeer met de Magic 11 Essential Oil.

rainpharmarainpharma

Hoe ga je te werk?

1.Download hier je verlanglijstje

verlanglijstje rainpharma

2.Druk het af, schrijf je favoriete producten en aantallen op.

3.Neem een foto van je ingevuld lijstje en stuur het naar me door voor 23/10

Liefs, Ils