skin by dinges
11 mei 2020 Door instituutils01 Uit

Skin By Dings

Graag stel ik jullie mijn nieuwe zonnelijn voor. Ik koos weer voor 100% Belgisch en natuurlijk. Zodoende kwam ik na een lange zoektocht bij SKIN BY DINGS terecht.

skin by dinges

FIRST THINGS FIRST | FACE PRIMER & MOISTURISER SPF 30

Een gladmakende, hydraterende primer & moisturiser voor het gelaat met een SPF 30. Om dagelijks te gebruiken als dagcrème of als primer (de perfecte basis onder je make-up). FIRST THINGS FIRST is een niet-vette, fluide crème met zeer geavanceerde antioxidanten bescherming (UVA, UVB en blauw licht). Resultaat? Een mooie gladde huid met minder zichtbare lijntjes en poriën.

je gebruikt het dus op de manier waar jij blij van wordt. Perfect als laagje bovenop je andere moisturiser, al dan niet gevolgd door een vleugje (of een ganse dressoir kast vol) make-up. Al even tof solo, als dagcrème en primer in één. Lekker eenvoudig. As you wish.

Vanwege het matterende, gladmakende en perfectionerende effect krijgt dit product ook terecht veel liefde van mannen en tieners. Je brengt de fluide textuur super makkelijk aan, en ze dringt snel in. Zonder de yucky stickyness waar zij (maar wij ook hoor) van weglopen.

SUNNY SIDE OF THINGS is een hydraterende body & face lotion met een waterbestendige SPF 50+. Zeg gerust de ‘zonnecrème de la crème’ tegen deze family friendly lotion. Hij is makkelijk uitsmeerbaar en dringt snel in je huid, zonder kleverig gevoel. Vergeet gerust die muffe, witmakende crèmes die je geweldig demotiveren om te smeren. Daar wordt echt niemand vrolijk van. Deze waterbestendige lotion werd uiterst zorgvuldig samengesteld met de perfecte balans tussen gebruiksgemak en de meest geavanceerde, gezonde en veilige ingrediënten.

Geschikt voor alle huidtypes (ook de meest gevoelige) en voor baby’s.

Het is zalig genieten, spelen of zwemmen in de zon, want deze coole crème zorgt voor de rest.

THE NEXT BEST THINGS is en multi-beschermende & hydraterende face mist met een SPF 30. Om dagelijks (meermaals) te gebruiken als smart skincare on the go. THE NEXT BEST THINGS biedt een zeer geavanceerde antioxidanten bescherming (UVA, UVB en blauw licht) gecombineerd met top anti-aging verzorging en straffe anti-pollutie werking. Je huid ziet er meteen ook stralender en gladder uit na gebruik. En dat het uiterst makkelijk in gebruik is, dat ook nog!

Deze machtige mist gaat tekenen van veroudering tegen en corrigeert ze. De formule ontstresst de huid, versterkt de huidbarrière, hydrateert en verfrist (hallo welgekomen opkikkertje tijdens de dag!), matteert je huid, houdt glans onder controle, maakt de huid gladder & fixeert je make-up. Een must om het ganse jaar door te gebruiken.

Extra straf: het goedje zit in een planeetvriendelijke, mega easy peasy, 360° continue mist verpakking. En die schadelijke drijfgassen dan? Niks daarvan. Het spraysysteem is gevuld met lucht. Ja, dat lees je goed. Gewoon puur en simpel: lucht. Veilig & vriendelijk dus voor het milieu en jouw gezondheid.

TAKE THINGS EASY Zonbeschermde en hydraterende body mist met een SPF 30. Makkelijker beschermen dan dit wordt het niet (vandaar dus ook de productnaam). TAKE THINGS EASY beschermt je dankzij de zeer geavanceerde antioxidanten bescherming (UVA, UVB en blauw licht).

TAKE THINGS EASY beschermt je op een veilige en verstandige manier tegen zonneschade en huidveroudering. Deze luxueuze mist maakt bescherming plezant. Het product zit verpakt in een planeetvriendelijke mist verpakking die je in alle mogelijke richtingen kan gebruiken. Ideaal voor die moeilijk te bereiken plekjes, of voor alle ondersteboven momenten in ‘t leven.

En die schadelijke drijfgassen dan? Niks daarvan. Het spraysysteem is gevuld met lucht. Ja, dat lees je goed. Gewoon puur en simpel: lucht. Veilig & vriendelijk dus voor het milieu en jouw gezondheid.