Ik kreeg van jullie enkele SOS foto’s doorgestuurd van extreem droge handen.

Deze handen hadden zelfs pijnlijke wondjes van het vele wassen. Wat een verschil toen hij overschakelde naar RainPharma Skin Wash en Charming broccoli seed mask ‘s nachts aanbracht om te herstellen. ( tussen de 2 foto’s zitten 3 dagen)

droge handen

De Skin Washes van RainPharma respecteren de natuurlijke balans van je huid. Ze bevatten geen sulfaten en tasten je huid niet aan. Bovendien zijn ze super geconcentreerd, waardoor je van 1 fles (500ml) langer dan een jaar kan genieten.

lemon

Voelen je handen toch nog droog aan, dan lost deze bijzondere handcreme je probleem op in een handomdaai, letterlijk dan. Ik ben nog elke dag verbaasd hoe goed hij is. Kan lichtjes prikken de eerste 2 dqgen op beschadigde handen. Maar,… in no time zijn ze weer hersteld. De eerste dagen 5 tot 10 x per dag aanbregnen.

hand and nail cream raipharma mol instituut ils

Zijn je handen extreem beschadigd, dan is het de broccoli seed die super herstellend werkt!
Smeer je handen ‘s avonds voor je gaat slapen in met het charrming broccoli seed mask, en je ziet al na 1 nacht verbetering.
Dit werkt trouwens ook bij beschadigde lippen.
Bij heel droge handen kan je ook overdag de fascinating broccoli seed oil aanbrengen. Ook super om je nagelriemen soepel te houden.

broccoli

%d bloggers liken dit: