30 april 2019 Door instituutils01 Uit

Voor & na

Getuigenis

‘Ongeveer vier jaar geleden kreeg ik te maken met een opstoot van acné. Deze bevond zich voornamelijk op mijn gelaat, maar breidde al snel uit naar mijn borststreek, rug en armen. De confrontatie hiermee werd steeds moeilijker, vooral in de zomermaanden. Ik besloot om er iets aan te doen! Na een lange zoektocht en verschillende middeltjes (Verzorgingsproducten van Herba life, Rituals, La Roche-Posay, Eucerin, enz., het nemen van antibiotica, meerdere afspraken bij dermatoloog, …) te gebruiken, stelde Ils voor om de producten van Rainpharma uit te testen… Sindsdien maak ik elke dag gebruik van het a-b-c-e-f gamma (waarvan b/c 1 keer per week). Daarnaast werd er ook vanbinnen uit gewerkt met de voedingssupplementen (Omega 3, Vitamine C en A.p.p.). Ten slotte heb ik 2 maal de intensieve gelaatsverzorging laten uitvoeren om het effect extra te versterken. Mijn huid is rustiger, ziet er gezonder uit en de acné is opvallend minder… Ik ben blij dat ik producten heb gevonden voor mijn zeer gevoelige huid en hoop met deze review mensen, die met hetzelfde probleem kampen, te kunnen helpen om een gelijkaardig resultaat te bekomen. Mede dankzij Ils haar deskundigheid en uitnodigende, professionele houding voel ik mezelf stralen. Bedankt!’

Resultaat na 1 maand

Resultaat is na 1 maand 💪👏👍

Wat deden we om dit mooie resultaat te behalen?

Ik starte met 1 intensieve gelaatsverzorging van Toskani, de purifying peel, om de huid te resetten. Rainpharma verzorgingsproduten voor thuisgebruik, A tot F, aangevuld met orthomoleculaire voedingssupplementen van rainpharma.


#Beautyinstyle #instituutils #dowhatyoulove #lovewhatyoudo #happy #relax #visagie #mua #skintherapist #mol #kempen #mooimol #rainpharma #toskani