21 maart Rainpharma Lente Shopping Event

Benieuwd hoe de Rainpharma Spring Shopping Day op 21 maart verloopt?

 1. Neem een briefje van 5 euro mee en stop het in de box in de winkel.
 2. In ruil krijg je de RainPharma schoudertas t.w.v. € 49,00
 3. Je bent klaar om te shoppen! Op alles wat in jouw tas past, krijg je 21% korting. Enige voorwaarde? Je koopt minstens 3 producten met een minimale waarde van € 25,00 na korting.
 4. Wandel buiten met een tas vol premium producten met fikse korting!
 5. Geniet nog maandenlang na want RainPharma producten zijn zuinig in gebruik en maken van jou de beste versie van jezelf!

Er zijn zoveel redenen om op 21 maart langs te komen op de Rainpharma Spring Shopping Day

 1. Je krijgt 21% korting op álle RainPharma producten, zonder uitzondering, zolang ze in de tas passen.
 2. Je kan de exclusieve vintage schoudertas op de foto kopen voor maar € 5,00 i.p.v. € 49,00. Nadat je de tas hebt gekocht, mag je deze vullen met jouw favoriete producten. Op alles wat in de tas past, krijg je 21% korting. 
 3. Een zonnige sfeer, een lentefrisse mocktail, een smakelijk gezond hapje en een goed gesprek: het belooft gezellig te worden op 21 maart! 
 4. Voor je afrekent gaat je schoudertas op de weegschaal. Heb je 3 kg of meer gekocht? Dan verrassen we je met een extra geschenk! Overtuigd? Of heb je nog een reden nodig om langs te komen?
 5. Je ontdekt in primeur onze nieuwste Aromatherapy Essentials geur, als verfrissende Skin Wash of huisparfum. Benieuwd? Onze Aroma Diffuser laat je meteen bij het binnenkomen kennismaken met deze verfijnde, frisgroene geur. 
 6. Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een RainPharma set t.w.v. € 149,00. Het enige wat je moet doen is op 21 maart het formulier invullen en in de ton achterlaten. De winnaar maken we op 22 maart bekend.
 7. Na het afrekenen ontvang je een gouden enveloppe met een extra verrassing. Nieuwsgierig? Je ontdekt het tijdens je bezoek. Kijk jij er net zo hard naar uit als wij?
 8. We maken er die dag een vrolijk feestje van met een streepje Caribische muziek. Trek je dansschoenen aan en kom helemaal in zomerse sferen!
 9. We hopen dat je lekker lang blijft plakken. Zo heb je tijd om andere RainPharma fans te ontmoeten en tips en ervaringen uit te wisselen. En natuurlijk staan wij je ook met raad en daad bij om de juiste keuzes te maken voor de allerbeste resultaten! 
 10. Wist je dat je na 21 maart nog maandenlang van je aankopen én dus ook van de beste versie van jezelf geniet? RainPharma producten zijn super zuinig dankzij de watervrije formules en geven je eindelijk de resultaten waar je al zo lang van droomt! 
rainpharma
rainpharma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s