20 november 2018 Door instituutils01 0

Nationaal Shopping Event RainPharma

Black Friday 23 november 2018

Nog even alle regels op een rij voor Vrijdag
1 DAG MIS HET NIET

doorlopend open van 10u tot 22u

Bij aankoop van minstens DRIE verschillende RainPharma producten, krijg jij bovenop de korting van ons een stijlvolle vilten wintertas van RainPharma cadeau (winkelwaarde € 39,95). Neem er je aankopen in mee en gebruik hem
nadien als boodschappentas.

Koop je op 23 november ZES verschillende RainPharma producten, dan krijg je bovenop de vilten wintertas ook de bekroonde Sacred Seven Body Repair Oil cadeau (200 ml, winkelwaarde € 49). Een heerlijk geurende en voedende olie die je huid tijdens de koude wintermaanden beschermt én doet stralen.

62fcfab86ecc7c3c3c9dab289fa5ab67

Je kan ZES verschillende producten uitkiezen met korting. Wij betalen de btw van die zes producten voor jou! Dat wil zeggen dat het btw-bedrag van respectievelijk 6%
(voedingssupplementen en shakes) en 21% (verzorgingsproducten en accessoires) als korting wordt gegeven.

Heb je op 23 november ZES verschillende RainPharma producten uitgekozen, dan krijg je de kans om drie extra producten aan te kopen met 23% directe kassakorting (want enkel geldig op 23 november). Welke producten dat zijn, verklappen we de dag van het Nationaal Shoppingevent via social media. Maar ik kan al wel verklappen dat het de 3 bestsellers zijn.

Per persoon en per kassaticket kunnen in totaal maximaal NEGEN verschillende producten met korting aangekocht worden, met als extraatjes de vilten tas en gratis lichaamsolie. De korting geldt uitsluitend in het fysieke verkooppunt en niet
online. Deze aanbieding is enkel geldig op vrijdag 23 november 2018, van 10u tot 22u (apotheken doen mee vanaf 9u tot 19u). Tijdens het shoppingevent
worden uitsluitend RainPharma producten met korting aangeboden. De actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en niet met terugwerkende kracht.
De korting geldt uitsluitend in fysieke verkooppunten en niet online.

Tot vrijdag

http://www.instituutils.be

info@instituutils.be