NEW Henna Brows 100% natuurlijk

Wil jij superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de henna behandeling. Hoewel henna natuurlijk al eeuwen wordt gebruik, is  wenkbrauwen kleuren met Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. We werken met BrowTastic Henna. De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken! Brow-tastic-product

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s