Nieuw: Microblading wenkbrauwen

18739815_10212471491038873_746109461562225868_n

Gisteren was het D day (of beter gezegd M day :-)) en was ik zelf de eerste klant voor Microblading wenkbrauwen bij Instituut Ils.

Met een klein hartje ging ik voor de eerste keer in mijn eigen behandelstoel liggen (die trouwens, al zeg ik het zelf, zalig ligt). Ik heb het helemaal niet op naalden of scherpe mesjes, die direct bij mij een alarmbel doen rinkelen in mijn hoofd PIJN! Dus met klamme handjes lag ik daar dan, terwijl Katrien (zij komt de microblading en PMU uitvoeren) al haar materiaal uitpakt en ontsmet. Er wordt een nieuw set naaldjes op haar pennetje gezet waarmee ze de microblading uitvoert. Uiteraard voor elke klant nieuwe naaldjes uit de steriele verpakking. De juiste kleur pigment wordt gekozen en dan kunnen we beginnen.

En daar gaan we dan… zonder verdoving! Nu viel het gelukkig reuze mee 🙂 je voelt het uiteraard wel, maar het is goed te verdragen. En nadat ze eerst een paar strokes gezet heeft (lees superfijne haartjes) brengt ze verdoving aan. Deze moet dan een paar minuutjes inwerken voordat we verder kunnen. Maar ik ben toch blij met de verdoving 😉

Het resultaat is heel natuurlijk, en ik ben nu al super blij met het resultaat. Over 6 weken staat ook mijn bijwerking al ingepland. Dit hoort bij de standaardbehandeling en zit ook in de prijs in. (voor prijzen info@instituutils.be)

De Permantente Make Up en Microblading wordt bij Instituut Ils uitgevoerd door Katrien Mast, zij heeft al meer dan 10 jaar ervaring met permanente make up. Ze werkt met Nouveau Contour, de nummer 1 op vlak van micropigmentatie en is een gevestigde waarde op vlak van permanente make up.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s