Rainpharma gelaatsverzorging mol
3 december 2016 Door instituutils01 Uit

SPIRULINA

Wat is het fijn dat je verschillende jobs die je met heel veel passie combineert, onverwachte raakvlakken hebben.

Ik werk als laborant bij SCK Mol. Dit jaar besloot SCK in het licht van de organisatie ‘ondernemers voor ondernemers’ met een pilootproject naar Congo te trekken. Om daar de strijd tegen kinderondervoeding aan te gaan. En wel met behulp van  Spirulina.15301299_10210617502650322_569269928_n Het is groen als spinazie en smaakt een tikje naar zeewier maar het is vooral enorm rijk aan eiwitten, vitamines en ijzer. Dit zou wel eens kunnen uitgroeien tot een superwapen tegen ondervoeding. Met dit project was SCK alvast finaliste voor de trofee voor duurzaamste ondernemer. Dit verhaal wordt ongetwijfeld nog vervolgd…

Ik heb tevens ook mijn eigen schoonheidsinstituut 😉 en ben zeer trots om mogen te werken met de producten van rainpharma. En hier komt nu het raakvlak….

De Flash Treatment die we in de feest maand december in de kijker willen zetten is gebaseerd op Spirulina.

Het bevat buiten bovengenoemde goede eigenschappen ook nog essentiële en niet essentiële aminozuren en antioxidanten.

Spirulina is geschikt voor werkelijk elk huidtype. Het werkt regulerend op een onzuivere huid, voor de droge huid bevat het stoffen die vochtverlies tegen gaan en de elasticiteit verbeteren. Voor vermoeide huid geeft het een zachte tijdelijke lifting. Het geeft ook een mooie ‘Coup d éclat’. Ideaal dus voor met de feestdagen.

Een oppeppertje met een onmiddellijke stralende huid als resultaat. Verstevigende, versterkend, verfrissend en zuiverend.

15310734_10210617498050207_1131709012_n

Kom het zeker zelf ontdekken!

Beauty groetjes Ils x