a b c d e f

Het geheim voor een gezonde huid

Ik ben zelf helemaal verzot op de gelaatsproductjes van Rainpharma. Hier lijst ik even op wat ze allemaal in hun gamma hebben. Een favoriet productje is heel moeilijk kiezen, maar als ik er toch 1 moet kiezen dan is dat voor mij hun Comforting Clay Mask

a Rainpharma kiest voor een dubbele reinigingsmethode. Amazing Oil cleanser breng je aan op een droog gelaat. Masseer goed en spoel grondig na. Zo verwijder je op olie gebaseerde vuildeeltjes zoals overtollig talg, make-up, verontreinigende stoffen uit de lucht of resten van zonnefilters. gebruik je waterproof make-up of heb je een erg droge huid? Kies dan voor Advanced Precleanser.

b Brightening Face Scrub Grove scrubs of peelende zuren verstoren de natuurlijke balans van goede bacteriën op je huid. Deze zachte scrub met ronde oliebolletjes verwijdert net zo goed dode huidcellen, maar respecteert je huidflora wel. Voor een perzikhuidje kan je 1 keer per maand Balming Face Polish gebruiken, een groot onderhoud maar dan in alle zachtheid

c Een zuiverend en gladmakend romig kleimasker dat je huid niet uitdroogt of trekkerig doet aanvoelen? Het kan! Dit masker geeft je huid die heerlijke oppepper waar ze zo naar snakt. Heb je een gevoelige huid? Gebruik het kleimasker dan niet op een pas gescrubde huid, maar scrub de dag voordien;

d Tijd voor deel 2 van je dubbele reiniging. Deze licht schuimende reiniger met zuiver bloemwater is ons geheim voor een schone huid in balans. Het milde, plantaardige schuim is vrij van sulfaten en zout. Je huid wordt grondig gereinigd maar voelt nadien niet trekkering aan. het verschil merk je meteen!

e Je huid id de hele tijd in contact gekomen met leidingwater en dat kan best hard zijn. Verstuif daarom dit water-zonder-water rijkelijk over je gelaat. Even droogdeppen en je bent klaar om je dag- of nachtverzorging aan te brengen. Je zal versteld staan van je gezonde gloed!

f Ken je ons revolutionair 4-in-1 product al? Eén formule die zowel dag-en nachtcrème als serum en oogverzorging is. Een absolute bestseller die je heel wat tijd (en plaats in het badkamerkastje) bespaart. We selecteerden bijzonder kostbare, werkzame ingrediënten en lieten alle overbodige en ongezonde stoffen achterwege. Het resultaat? Een zijdezachte huid met een instant glamour-effect! Probeer het uit en wees net zo enthousiast als vele anderen.

%d bloggers liken dit: